Stoppa Hare/Kanin

399 krEcoprotect - avskräckningsmedel för hare/kanin Produktbeskrivning: Flytande vätska som används för att mota bort hare och kanin genom en avskräckande doft och smak. Produktfördelar:

Kostnadseffektiv. Omedelbar effekt. Produkten är miljövänlig och skadar ej markoch vattenlevande djur och natur vid korrekt användning. Bruksanvisning: Skaka flaskan väl och späd med vatten, 1+8. Medlet appliceras lättast med en hand eller ryggspruta. För bästa effekt ska blandningen skakas regelbundet vid användning. Spruta längsgående och runt det område som ska skyddas med en bredd på 1-2 meter. En doft- och smakbarriär skapas då som verkar avskräckande för hare och kanin. När det gäller frukt, bär- och vinodlingar räcker det att man sprutar de två första raderna runt om hela odlingen. Detta upprepas sedan 1 gång/vecka, tre veckor i rad och sedan skyddar man området genom att spruta området varannan till var tredje vecka beroende på väderlek. 

Dosering: 1+8/600m² Får ej hällas direkt på marken SKAKAS VÄL FÖRE ANVÄNDNING Viktigt: Använd skyddshandskar. Undvik hud- och ögonkontakt. För vidare information se säkerhetsdatablad. 

Utseende: Brun-röd vätska. Innehåll: Vitlöksarom