ACANA PRAIRIE POULTRY

39 krPRAIRIE POULTRY

FÖR ALLA RASER OCH ÅLDRAR

Dagens hundar inte bara kan äta samma föda som deras förfäder, de bör till och med göra det för att må så bra som möjligt.

Det är därför ACANA Prairie Poultry innehåller frigående kyckling och kalkon samt hela ägg från frigående höns, vilket dagligen levereras FÄRSKT och RÅTT i Wholeprey™-förhållanden från lokala präriegårdar.

För att främja en riktigt god hälsa är ACANAS foder fyllt med näringsrikt köttprotein och omega-3-fettsyror, utan högglykemiskt spannmål. ACANA Classics innehåller lågglykemiskt specialskuren havre för att upprätthålla stabila blodsockervärden och för att hjälpa till att minska risken för fettinlagring.

Vi tror att du kommer att älska ACANA, fodret som tillreds uteslutande i våra prisbelönta NorthStar®-kök av färska, gedigna och hållbara råvaror.

Och det viktigaste av allt – vi tror att din hund kommer att älska det också!


SKAPAD FÖR KÖTTÄTARE

De må se olika ut, men din hund har samma anatomi som vargen och det innebär att hunden är en köttätare som är gjord för en kost som är rik på kött, protein och fett.

Utifrån detta biologiska faktum, och för att skapa den diet som Moder Jord har ansett att din hund ska ha, innehåller ACANA fullt av näringsrika proteiner samt fetter och har samtidigt ett begränsat innehåll av oönskade kolhydrater.ALLT HANDLAR OM KÖTTET

HÄMTA BROSCHYR

Dagens hundar är byggda precis som sina förfäder och vi tycker att de bör äta som dem.

Hur kan du vara säker på att din hunds mat är biologiskt korrekt? Det är enkelt, svara bara på dessa tre frågor om kött.

 • HUR MYCKET KÖTT?

  ACANA Prairie Poultry är fyllt med 50 % kött – upp till dubbelt så mycket som de flesta specialfoder för hundar, och helt utan växtproteinkoncentrat.

 • HUR MYCKET FÄRSKT KÖTT?

  1/3 av köttet i ACANA är färskt vilket tillför viktiga näringsämnen i deras mest närande form medan 2/3 torkas för att ge en stark och naturlig källa till köttprotein.

 • HUR MÅNGA SORTERS KÖTT?

  ACANA Prairie Poultry har tre typer av färskt kött i WholePrey™-förhållande. Det innehåller kött, organ och brosk för att ge naturlig och komplett näring.

  • Frigående kyckling – kött, lever, hjärta, njure och brosk – allt färskt från lokala präriegårdar.
  • Frigående kalkon – kött, lever, hjärta, njure och brosk – allt färskt från lokala präriegårdar.
  • Ägg från frigående höns– hela och färska från lokala präriegårdar.

I naturen finns inga syntetiska tillsatser utan där tillgodoser hundar och vargar sitt näringsbehov genom att få i sig bytesdjur: muskelkött som ger protein; lever, njure och mage som ger vitaminer och mineraler; ben och brosk som innehåller kalcium och fosfor.

ENDAST SEX TILLSATSER | NATURLIGA NÄRINGSÄMNEN

NÄRING OCH SMAK. FRÅN NATUREN.

ACANA Prairie Poultrys rika kött- och Wholeprey™-innehåll ger naturliga näringsämnen. Endast vitamin A, B5, D3, E, zink och kolin tillsätts.


KANADAS BÄSTA OCH FÄRSKASTE INGREDIENSER

Torkad kyckling (25%), specialskuren havre (23%), färsk benfri kyckling (5%), färska kycklinginälvor (lever, hjärta, njure) (5%), röda linser, gröna ärtor, gröna linser, färsk kalkon (4%), färska ägg (4%), kycklingfett (4%), kikärtor, gula ärtor, hel havre, sillolja (3%), soltorkad alfalfa, linsfiber, torkad brun kelp, färsk pumpa, färsk butternutsquash, färsk palsternacka, färsk grönkål, färsk spenat, färska morötter, färska Red Deliciousäpplen, färska Bartlettpäron, frystorkad kycklinglever (0,1%), salt, färska tranbär, färska blåbär, cikoriarot, gurkmeja, mjölktistel, kardborrerot, lavendel, läkemalva, nypon.

Tillsatser: Vitamin A, D3, E, B5, kolin och zink.

Naturligt konserverat med vitamin E


DIN HUND ÄR UNIK

ACANA tillgodoser alla hundars behov, oavsett ras och storlek. Precis som du själv är din hund unik med ett kostbehov som varierar beroende på miljö, ålder och aktivitet.

Tabellen nedan erbjuder en utgångspunkt och justeras efter behov för bästa vikt och kondition. Vi föreslår att du håller koll på hundens vikt och anpassar portionerna om det behövs. Vi rekommenderar att hunden utfodras två gånger om dagen och alltid har tillgång till rent och friskt vatten.

KALORIFÖRDELNING

Jämfört med vanligt foder ger ACANA fler kalorier från fett och proteiner och färre från kolhydrater. Vårt foder minskar därför risken för fetma och gör att din hund mår så bra som möjligt.

Den metaboliska energin är 3493 kcal/kg (419 kcal per 250 ml/120 g), med 30 % från protein, 30 % från frukt och grönsaker och 40 % från fett.


BIOLOGISKT KORREKT

KÖTTBASERAD MAT SOM SPEGLAR VALPENS NATURLIGA KOST.

Gråvargen är förfader till alla hundar. Även om år av avel har fått fram hundratals ”vargar” med olika utseende har beteendet hos dagens hundar och deras vargkusiner varit detsamma, så det är inte konstigt att även deras matbehov är detsamma.

Filosofin kring vårt prisbelönta biologiskt korrekta foder är enkel: spegla kvantiteten, färskheten och de olika typer av kött som hundar utvecklats för att äta, begränsa samtidigt kolhydrater och syntetiska ingredienser som inte hör hemma i din hunds naturliga kost.

 • HÖG KÖTTHALT (50 %)

  Din hund är biologiskt anpassad för en kost rik på kött. Det är därför vi fyllde ACANA Prairie Poultry med 50 % kött, inkluderande frigående kyckling, kalkon och hela ägg från frigående höns, levererat från närliggande gårdar som uppfyller kraven för produktion av livsmedel för människor.

  Jämför detta med konventionella hundfoder som ofta innehåller väldigt lite kött som dessutom sällan kommer från den mänskliga livsmedelskedjan.

 • PROTEIN IFRÅN FÄRSKT KÖTT (29 %)

  ACANA hämtar sitt rika proteininnehåll från animaliska ingredienser (inte växter) av högsta klass, som skapar slanka muskler och ger näring åt din hund i linje med de evolutionära behoven. ACANA är helt fritt från koncentrat av potatisprotein eller ärtor vilket är vanligt i dagens hundfoder.

  Jämför med konventionella hundfoder som ofta antingen har lite protein (och mycket kolhydrater) eller använder olämpliga växtproteinkoncentrat för att kunna hävda att de har en hög proteinhalt.

 • ETT VARIERAT UTBUD AV FÄRSKT KÖTT (1/3)

  Vi använder färskt kött i sin mest naturliga och närande form. Det är därför 1/3 av allt kött i ACANA Prairie Poultry är autentiskt färskt och laddat med näring och smak, medan 2/3 är torkat eller av olja för att ge en koncentrerad och naturlig källa till köttprotein. Alla råvaror är godkända som livsmedel för människor — en raritet bland dagens foderproducenter.

  Jämför med konventionella hundfoder som sällan innehåller autentiskt färskt kött.

 • HÖGA HALTER ANIMALISKT PROTEIN (3 KÄLLOR)

  I naturen drar hunden nytta av ett urval av bytesdjur. Det är därför ACANA Prairie Poultry innehåller en varierad och stor mängd frigående kyckling, kalkon och hela ägg. Allt i näringsrikt Wholeprey™-förhållande av kött, organ och brosk som efterliknar den naturliga kosten, vilket eliminerar de långa listor med syntetiska tillsatser du ofta finner i konventionella hundfoder.

  Jämför med konventionella hundfoder som innehåller en eller två sorters kött, sällan i Wholeprey™ -förhållanden, men med långa listor av syntetiska tillsatser.

 • BEGRÄNSAD MÄNGD KOLHYDRATER (30 %)

  Kolhydrater är kända som den ledande orsaken till fetma och diabetes och din hunds naturliga föda har mycket lite av det. Det är därför kolhydraterna i maten från ACANA är begränsade till ungefär hälften av nivåerna som man finner i vanlig hundmat och innehåller specialskuren havre som enda lågglykemiska spannmålsingrediens. Specialskuren havre påverkar blodet gradvis och gör att blodsockertoppar kan undvikas och fettlagring minskas.

  Jämför detta med konventionella hundfoder vars kolhydratinnehåll ofta överstiger 50 % och har högglykemiska ingredienser som potatis, tapioka och ris som gör att blodsockret skjuter i höjden, vilket i sin tur är kopplat till övervikt och diabetes.