BIA BÄDD fyrkantig, olika storlekar, blå

429 krStorleksguide

NR.1 45x45x12.5CM

NR.2 50x60x12.5CM

NR.3 60x70x15CM 

NR.4 70x85x15CM

NR.6 80x100x15CM

NR.7 100x120x15CM


En svensk klassiker

 

Bia bädden har blivit en svensk klassiker, en bädd som hunden själv väljer att ligga i.

 

Av alla hundsängar är den svensktillverkade Bia bädden den mest omtyckta. Det kraftiga konstlädret som utgör sängens ytterhölje är slitstarkt och lätt att rengöra. Den freonfria polyterkärnan ger ergonomiskt stöd för hunden samtidigt som bäddens kanter tilltalar hundarnas instinkter från varggener.

 

Men den viktigaste av alla fördelar är förstås att hunden trivs i bädden.

 

Bia bädden finns i varierande storlekar som passar till alla hundraser samtidigt som den är utrustad med ett mjukt piléöverdrag som tillbehör.

 

Varför hunden väljer Bia bädden!

 

Hunden ligger i en bädd med kanter och där igenom också dragfritt. Bia bädden är fylld med en rejäl och mjuk polyeterstoppning av högsta kvalitet som är skonsam mot hundens leder och ger stöd åt hundens rygg. Via den mjuka polyetern skyddas även hunden från mankar som annars är vanligt om hunden ligger på ett hårt underlag.

 

Bia bädden är ett bra alternativ dels för att den är lätt att hålla ren, dels för att den är bekväm för hunden. Den är dessutom enkel att transportera eftersom den kan rullas eller vikas ihop och då tar lite plats.

 

Men den starkaste fördelen med Bia är att man ser hur väl hunden trivs i bädden och hur utvilad och fräsch den är efter en stunds vila. Det är fler än en hundägare som själva har provlegat!

 

Kvalitet och materialval

 

Bia bädden är tillverkad av svensk freonfri polyeter med OEKO-TEX Standard 100 klass 1 certifiering. Det betyder att materialet är godkänt för närkontakt med baby. ¹

 

Överdraget består av högkvalitativt konstläder, fritt från giftiga ftalater, bly och flamskyddsmedel. Konstlädret kan tvättas med svag tvållösning och eftertorkas med en torr trasa. Starka rengöringsmedel kan torka ut konstlädret.

 

Bia bädden tillverkas i Valdemarsvik, Östergötland.

 

¹ https://www.oeko-tex.com/