TREAT TUMBLE, olika storlekar

99 kr



Fyll denna roliga godisboll med din hunds favoritmat eller godis, förhindrar att din hund blir uttråkad och ger träning för både knopp och kropp.

TREAT DISPENSING FUN: Nina Ottosson Small Treat Tumble passar perfekt till både godis och mat. Fyll den med din hunds favoritgodis eller mat, och låt din din hund sätta den i rörelse för att få tag på det goda.

TRÄNING FÖR KROPP OCH HJÄRNA: Hundspel och pussel från Nina Ottosson utmanar din hunds problemlösningsförmåga och ger mental stimulans på ett roligt sätt.

INOMHUS OCH UTOMHUS: Nina Ottosson Small Treat Tumble är lika rolig inomhus som utomhus! Den är robust och tålig, samt lätt att göra ren.

NIVÅ 1 UTMANING: Nivå 1 är perfekt för att introducera din hund till spel och pussel. Nina Ottosson Small Treat Tumble stimulerar din hund och förbereder den för kommande utmaningar.


LEK TILLSAMMANS: Nina Ottosson Dog Puzzle Games går steget längre än vanliga leksaker – de är hjärngympa för din hund. Lämna inte hunden ensam, och låt inte hunden tugga eller bita på dem. Lär hunden att använda spelen - spela och ha roligt tillsammans! Lägg undan tills nästa gång.

ENKEL ATT RENGÖRA: Rengör med varmt rinnande vatten och milt diskmedel, skölj ordentligt.