VILLA GRÄSFRÖ 1 KG

VILLA GRÄSFRÖ 1 KG

88710
119,00 kr
Inkl. moms

VILLA GRÄSFRÖ 1 KG

 

Österlen Villa är en gräsfröblandning designad för dig som önskar en frodig, grön gräsmatta som är både hållbar och lättskött. Blandningen är speciellt skräddarsydd för snabb och jämn tillväxt, vilket ger en vacker och hälsosam gräsmatta som tål tung trafik och slitage.

Gräset kan hantera fottrafik, husdjursaktiviteter och annan tung användning utan att bli skadad eller fläckig. Dessutom är blandningen idealisk för användning med robotgräsklippare, eftersom den tål frekvent klippning. Österlen Villa är också känt för sin snabba etablering, vilket innebär att gräset kommer att gro snabbt och börja växa till en lummig, grön gräsmatta på nolltid. Detta är särskilt fördelaktigt för dem som vill anlägga en ny gräsmatta eller reparera en befintlig snabbt och enkelt.

Gräsfrömixen innehåller

Innehåller arterna engelskt rajgräs (Lolium perenne L.) som är en flerårig ört i familjen gräs. Rajgräs växer som en tuva nertill, som inte ger blommor. Ur tuvan växer blommande strå som blir 35-60 cm höga. Ängsgröe (Poa pratensis) som är ett blåskimrande mycket vanligt gräs. Kräver dock god tillgång till näring och vatten. Rödsvingel (Festuca rubra) som är en ört tillhörande familjen gräs. Rödsvingel är en av de viktigare gräsarterna för anläggning av gräsmattor. För gräsmattor används särskilda förädlade sorter framtagna för bland annat få lägre årstillväxt. Källa

Specifikationer

  • Tillverkare: Skånefrö
  • Sådd: 2,5-3 kg/100 m2
  • 1 kg = 40 m2
Inga recensioner
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.