RCD MINI STARTER M&B 3 KG

RCD MINI STARTER M&B 3 KG

100903
529,00 kr
Inkl. moms

RCD MINI STARTER M&B 3 KG

 

Royal Canin Mini Starter är ett foder speciellt framtaget för valpar upp till två månader, samt tikar under slutet av dräktigheten och under digivningsperioden. Fodret består av mindre foderkulor som lätt kan blöttläggas och passar de mindre käkarna hos små hundar.

Royal Canin Mini Starter är ett helfoder för tikar i slutet av dräktighet och under digivning samt valpar under avvänjningsperioden upp till 2 månaders ålder. Torrfodret går lätt att blöta upp till en grötliknande konsistens som är mycket välsmakande för tiken och valparna under avvänjningen.

Birth Programme: Ett unikt näringsprogram som tagits fram genom intensiv forskning. Det uppfyller tikens och valparnas behov under de första fem stadierna under livscykeln: dräktighet, födsel, digivning, avvänjning och utveckling fram till 2 månaders ålder.

Stöd vid dräktighet/digivning: Näringsprofil som är anpassad till tikens höga energibehov i slutet av dräktigheten och under digivningen.

SAMMANSÄTTNING:torkat fågelprotein,ris,animaliska fetter,vetegluten*,majs,betmassa,hydrolyserade animaliska proteiner,mineraler,sojaolja,fiskolja,frukto-oligosackarider,jästhydrolysat (källa till mannan-oligosackarider och beta-glukaner) (0,30 %),algolja Schizochytrium sp. (innehåller DHA),smörsyra-salt,mjöl av ringblomma. *L.I.P.: protein utvalt för dess mycket höga smältbarhet.

Inga recensioner
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.