ACANA DOG PACIFIC PILCHARD 11,4 KG

ACANA DOG PACIFIC PILCHARD 11,4 KG

80310
995,00 kr
Inkl. moms

ACA DOG PACIFIC PILCHA 11,4 KG

 
  • ACANA Pacific Pilchard är ett unikt, spannmålsfritt hundfoder med begränsat antal ingredienser som innehåller och endast en animalisk proteinkälla – vildfångad sardin. 

  • Vildfångad från Norra Vancouverön anländer sardinen färsk och hel, i näringsrika Wholeprey™-förhållanden av kött, organ och brosk som speglar den naturliga dieten och eliminerar behovet av syntetiska tillsatser. Innehåller frystorkad lever som ger en oöverträffad smaklighet medan äpple, squash och pumpa förser känsliga magar med en rik källa av lösliga fibrer.
  • ACANA är tillagat enligt vår biologiskt korrekta standard – allt i Wholeprey™-förhållanden (70 % kött, 20 % inälvor och 10 % brosk) i våra prisbelönta NorthStar®-kök. Detta foder är prefekt för den foderkänsliga eller kräsna hunden. 

 

ALLT HANDLAR OM KÖTTET

Hundar har specifika näringsbehov som härstammar från deras förfäder. Därför anser vi att de bör äta på samma sätt som dem. I naturen tillgodoser hunden sitt näringsbehov genom att få i sig hela bytesdjur – muskelkött som ger protein; lever, njure och mage (våm) som ger vitaminer och mineraler; ben och brosk som innehåller kalcium och fosfor.

Hur kan du vara säker på att din hunds mat är biologiskt korrekt? Det är enkelt, svara bara på tre frågor om kött.

 

HUR MYCKET FISK? (50%)

ACANA Pacific Pilchard är fyllt med 50 % fisk – upp till dubbelt så mycket som de flesta foder för hundar, och helt utan växtproteinkoncentrat.

HUR MYCKET FÄRSK FISK? (1/2)

1/2 av fisken i ACANA Singles är FÄRSKT, vilket tillför viktiga näringsämnen i deras mest närande form medan 1/2 torkas för att ge en koncentrerad och naturlig källa till köttprotein.

HUR MÅNGA SORTERS FISK? (1)

ACANA Pacific Pilchard innehåller endast en typ av fisk i WholePrey™-form vilket inkluderar kött, inälvor och brosk för att ge naturlig och komplett näring.

Stillahavssardin – hel och färsk från Stillahavet utanför Kanada.

I naturen finns inga syntetiska tillsatser. Hunden tillgodoser sitt näringsbehov genom att få i sig hela djur – muskelkött som ger protein och fett, inälvor ger vitaminer och mineraler, ben och brosk innehåller kalcium och fosfor.

 

BARA TRE TILLSATSER | NATURLIGA NÄRINGSÄMNEN

ACANA Pacific Pilchards höga kötthalt i WholePrey™ -förhållanden ger näring naturligt- en koncentrerad och naturlig källa av praktiskt taget varje näringsämne din hund behöver för att må bra. Alla näringsämnen i ACANA återfinns i naturen och är inte syntetiska vilket begränsar tillsatserna till Vitamin E, zink och koppar.

 

DIN HUND ÄR UNIK

Precis som du är din hund en unik individ vars kostbehov varierar beroende på miljö, ålder och aktivitet.

Vi föreslår att du håller koll på hundens vikt och anpassar ransonerna om det behövs. Vi rekommenderar att hunden utfodras två gånger om dagen och alltid har tillgång till rent och friskt vatten.

*Servera torrt eller lite fuktigt. Gå till veterinären regelbundet. Vi rekommenderar att du förseglar påsen ordentligt och förvarar den på ett svalt och torrt ställe för att fodret ska hålla sig fräscht.

 

KALORIFÖRDELNING

Jämfört med vanligt hund- och kattfoder ger ACANA fler kalorier från fett och proteiner och färre från kolhydrater och minskar därför risken för fetma och gör att din hund når bästa möjliga välmående och utveckling.

ME (beräknad omsättbar energi) 3393 kcal/kg (407 kcal/120 g), med 32 % från protein, 30 % från frukt och grönsaker samt 38 % från fett.

Inga recensioner
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.